Over Ons

overonsSinds 1 mei 2003 is Inteco Support de specialist op gebied van detachering in de autobranche. Waar in 2003 Inteco Support nog een eenmanszaak was, is er nu een team van zeventien professionals die zich dagelijks inzetten die kunnen voorzien in de behoeften van merkdealers. Bij Inteco Support staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Wij vinden het belangrijk om u niet alleen te voorzien in uw behoeften, maar er voor te zorgen dat de continuïteit en het succes van uw onderneming gewaarborgd blijft.

Door jarenlange ervaring weten we bij Inteco Support wat er van ons verwacht wordt en hoe we dit moeten aanpakken. Wij kunnen per direct een dealer helpen bij onderbezetting, waarbij overdracht van kennis en ervaring centraal staan. Alle medewerkers beschikken over ruime branche-ervaring en kennis van producten en gebruikerssystemen. Daarom zijn al onze medewerkers direct inzetbaar. Hierdoor zijn wij in staat om een breed aanbod van diensten te presenteren en op een passende en juiste manier uit te voeren.

Onze missie: Inteco Support wil een prominente rol spelen in de detacheringmarkt, waarbij wij actief in de behoefte van onze klanten willen voorzien.
Onze visie: Inteco Support wil bij bestaande en nieuwe klanten erkend zijn als hét aanspreekpunt op gebied van kerncompetenties.

Wij streven ernaar deze kerncompetenties op een zo hoog mogelijk kennisniveau, zo breed mogelijk aan te bieden.