Training On the Job

trainingenErvaren personeel binnen de automotive branche is steeds moeilijker te vinden. Middels ons speciaal ontwikkeld trainingsprogramma zijn wij in staat binnen vier weken een nieuwe medewerker op te leiden. Wij zorgen ervoor dat nieuw personeel in een kort tijdsbestek beschikt over voldoende kennis van de gebruikers systemen, en de processen binnen de organisatie. De trainingen zijn geschikt voor zowel front- als backoffice medewerkers. Na de training is uw nieuwe medewerker in staat om een goede werkopdracht te maken en deze uiteindelijk te verwerken tot factuur. Het service kernproces en de klantcontactmomenten staan in deze training centraal.

Op maat
Indien u de kennis en kunde van uw ervaren medewerkers naar een hoger level wilt brengen biedt Inteco Support trainingen op maat. Dit kan variƫren tot verbetering van klantcontactmomenten of de algemene kennis van uw medewerker. Bijvoorbeeld wanneer uw medewerker andere taken gaat verrichten of een andere functie krijgt binnen uw onderneming. Of wanneer u nieuw personeel aanneemt die wel over voldoende branche ervaring beschikt, maar niet met merkspecifieke zaken bekend is.

Aan de hand van een intake gesprek wordt het instroomniveau van uw medewerker bepaalt. Speciaal voor uw medewerker wordt een passende training gegeven, waardoor de medewerker snel zijn/haar nieuwe taak of functie kan uitoefenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord. Klik hier voor contactgegevens.