Onze Diensten

onzedienstenDetachering Front/Back office
Inteco Support heeft ruime ervaring in de automotive branche. Dankzij deze ervaring biedt Inteco Support een breed aanbod van activiteiten en diensten voor merkdealers. Wij detacheren professionals bij onderbezetting. Zij zullen dagelijks de kwaliteit en het succes van uw bedrijf waarborgen. Uw eigen tevredenheid en de tevredenheid van uw klanten vinden we daarbij het allerbelangrijkste. Door de jarenlange branche ervaring van onze medewerkers, weten we wat ons doen staat.

Rendement en efficiency
Naast detachering van after sales medewerkers biedt Intecco Support ook een aantal kwaliteitssystemen welke wij voor u kunnen uitvoeren en onderhouden. Wanneer na onderzoek onze kwaliteitssystemen op de juiste wijze worden toegepast in het dagelijks proces zal dit niet alleen positieve gevolgen hebben op de kwaliteit van uw dienstverlening maar ook in de efficiency en het rendement van de after sales. Bent u benieuwd of er ook bij u meer te halen is uit uw after sales? Neem dan contact met ons op, wij informeren u daar graag en vrijblijvend over.

Garantieclaim afwikkeling
Importeurs en fabrikanten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de claims. Regels rondom dit proces veranderen regelmatig waardoor het voor een serviceadviseur geen bijbaantje is naast zijn dagelijkse werkzaamheden. De parate kennis van regels en richtlijnen moet hoog zijn. Zeker als u beseft dat foutief of onduidelijke claims de kans lopen in een handmatige controle te vallen. Dit betekent vertraging in de creditering of zelfs afwijzing op de ingediende percentages. Wij hebben voor u de garantie specialist in huis om uw claims snel en vakkundig in te dienen, zodat u zich weer kunt concentreren op de dagelijkse gang van zaken. Bent u benieuwd, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Werving en selectie
‘De juiste vent in de tent’, dat is waar menig werkgever naar op zoek is. In de praktijk blijkt dit moeilijker dan het lijkt. Immers, als serviceadviseur bekleedt je een spilfunctie binnen het bedrijf. Door onze unieke wijze van werving en selectie kan Inteco Support u de juiste serviceadviseur voordragen. Bent u benieuwd wat onze effectieve wijze van werving en selectie u kan brengen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen daar in een persoonlijk onderhoud meer over.

Opleiding en Training
Om een nieuwe medewerker goed op te leiden en te trainen is naast tijd ook een goed opleidingsprogramma een vereiste, welke is afgestemd op de functie van de kandidaat. De hoeveelheid gebruikerssystemen en procedures waar een nieuwe medewerker dagelijks mee te maken krijgt zijn omvangrijk te noemen. Inteco Support heeft de programma’s en de ervaring, waardoor wij in staat zijn in een korte periode medewerkers op te leiden en trainen. Na deze intensive opleiding is de medewerker in staat een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden zelfstandig te verrichten. De klantcontact momenten en het service kernproces zijn als rode draad in de trainingsprogramma verwerkt. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op en wij vertellen wat de mogelijkheden hierin zijn.

Personeelsaanbod

After sales receptie
Service adviseur
Werkplaats facturist
Service manager
Garantie specialist
After sales manager
Magazijn
Magazijn medewerker
Schadeafdeling
Allround plaatwerker
Allround service adviseur
ISO- &Kwaliteit
Kwaliteitsmanager
Bedrijfstrainer