Welkom

DSC_5683Welkom op de site van Inteco Support automotive after sales.

In de behoefte op de arbeidsmarkt is de afgelopen jaren niet veel veranderd. Het gebrek aan goed personeel met kennis en ervaring van zowel de producten als de systemen is zorgwekkend te noemen. Werknemers vertrekken en er ontstaan situaties als onderbezetting aan bijvoorbeeld de receptie, met als gevolg dat er op diverse fronten achterstanden ontstaan in de dagelijkse werkzaamheden. Door de aanwezige werkdruk en ontstane onderbezetting zien we dat in veel gevallen de interne processen worden verstoord, de after sales rendementen terug lopen en de klanttevredenheid daalt.

Koortsachtig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers, wat op zich al een lastige zaak blijkt te zijn. Om uiteindelijk de nieuwe medewerker met zorg op te leiden en bekend te maken met de gebruikerssystemen, is door de reeds ontstane onderbezetting en de opgelopen achterstanden vaak geen tijd. Als ondernemer heb je de situatie niet geheel meer in de hand en weet je dat dit direct en indirect een negatieve invloed heeft op de totale organisatie en het rendement van de after sales.

Met deze wetenschap en de onveranderde situatie in de arbeidsmarkt, is bij mij de gedachte ontstaan te gaan voorzien in deze behoefte en merkdealers diensten aan te bieden op alle fronten in de after sales.

Na 23 jaar praktijkervaring, waarbij ik met alle facetten in het after sales proces ruime kennis heb kunnen maken en de passie waarmee ik verschillende functies heb mogen vervullen werd in mei 2003 Inteco Support een feit. En niet zonder succes!

Met dezelfde passie zet een team van inmiddels 17 zeer ervaren medewerkers van Inteco Support zich dagelijks in om de merkdealers te ontzorgen, wanneer zij behoefte hebben aan ondersteuning op after sales gebied. Medewerkers die alle facetten van de dagelijkse werkzaamheden beheersen en weten wat de klant van uw dienstverlening verwacht.

Inteco Support heeft een explosieve groei gemaakt, waaruit blijkt dat er daadwerkelijk een grote behoefte is aan professionele, direct inzetbare, tijdelijke krachten. Door deze groei zijn wij in staat nog efficiƫnter te kunnen detacheren vanuit verschillende delen van het land en onze diensten verder uit te breiden. Het totale aanbod van diensten in diverse functies vindt u verder op deze site. En bent u benieuwd naar reacties van uw collega-dealers die eerder een beroep op ons hebben gedaan, dan leest u dat na onder de kop referenties.

Ben Wolswijk

Directeur

Inteco Support